Outdoor tæppe – Robens Icefall Quilt

Robens Icefall Quilt er blandt eliten, når det kommer til lette og eksklusive tæpper. Det lette Robens Icefall Quilt outdoor tæppe er dermed ideelt til outdoor og friluftsliv. Dertil kommer tæppet med mange andre gode egenskaber, og hvor det ikke mindst er værd at fremhæve de svedtransporterende og varmeregulerende egenskaber. Tæppet tilbyder en meget høj varmekapacitet i forhold til pakkevolumen og vægt.

Køb dit Robens Icefall Quilt tæppe her

Outdoor tæppe

Eksklusivt outdoor tæppe med stort anvendelsesområde

Med sine mange gode egenskaber og flotte design kan et Robens Icefall Quilt tæppe, bruges til stort set alle slags formål. Ideelt til at have med på tur i naturen, som nødtæppe i bilen, til brug i sofaen, eller ethvert andet tænkeligt formål. Uanset hvor tæppet bruges, vil de mange gode egenskaber sørge for, at man altid bliver holdt varm og komfortabel.

Til outdoor brug vil tæppet virkelig komme til sin ret. Det vil det ikke mindst med sin højevarmekapacitet, i forhold til hvor meget tæppet fylder og vejer i oppakningen. Det gør tæppet til ideelt outdoor udstyr, da tæppet stort set ikke vejer noget, eller fylder særligt meget. Mangler du et tæppe til udendørs brug, så er dette Robens Icefall Quilt tæppe lige noget for dig.

Få disse gode egenskaber med et Robens Icefall Quilt tæppe:

  • Høj varmekapacitet vs. pakkevolumen/vægt
  • Slidstærkt og forholdsvist vandafvisende
  • God isolering
  • Stort anvendelsesområde

Køb dit Robens Icefall Quilt tæppe her