Outdoor kniv – GT Classic

Med en GT Classic får du en fantastisk outdoor kniv, der er stor, robust og med et sikkert fingerstop. Fingerstoppet er i aluminium, og der er ingen pommel på skæftet, hvilket sikrer en lav vægt. Ideelt til oppakningen på vandreture og andet outdoor og friluftsliv. Kniven har et utroligt flot skæfte i masurbirk, der har været opbevaret i oliebad for at beskytte træet mod udtørring.

Køb din GT Classic kniv her

Outdoor kniv

Stærk, robust og sikker outdoor kniv

Skal du bruge en kniv til friluftsliv og andre udendørs aktitivteter, er det vigtigt at kniven er stærk, robust og sikker. Dertil er det en fordel at kniven er let i oppakningen, og at den er sikker at bruge. Alle disse egenskaber får du med en GT Classiv outdoor kniv, der kan bruges til alt slags outdoor og friluftsliv.

Kniven er således meget stærk og robust, og kan derfor bruges til en lang række formål. Samtidig er den designet med et fingerstop i aluminium, der både giver god sikkerhed, og som sikrer en let kniv. Alt sammen meget ideelt til outdoor brug og andet friluftsaktivitet, hvor en kniv er et praktisk outdoor værktøj.

Med til kniven medfølger også en læderskede, der gør den nem at have med i oppakningen. Læderskeden kommer med knaplukning, så kniven ikke ryger ud af skeden. Dertil medfølger også en pudseklud, så kniven kan holdes pæn og poleret, efter at være brugt til outdoor og friluftsliv.

Få disse gode fordele med en GT Classic kniv:

  • Stærk
  • Robust
  • Let
  • Sikker
  • Alsidig

Køb din GT Classic kniv her