Outdoor jakke – Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket

Fjälräven Keb Eco-Shell Jacket er en let og fleksibel outdoor jakke, perfekt til udendørs aktiviteter og friluftsliv. Jakken består af tre lag der er vandtætte og åndbare, og som har alle de funktioner, du får brug for outdoor. En fantastisk jakke til alle slags udendørs aktiviteter, der egner sig perfekt til skiftende vejrforhold.

Køb din Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket her

Outdoor jakke

En vandtæt, åndbar og fleksibel outdoor jakke

Med en Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket får du alt hvad en outdoor jakke skal kunne, da den er vandtæt, åndbar og fleksibel. Det gør jakken meget velegnet til alle slags udendørs aktiviteter, selv under skiftende vejrforhold.

Denne jakke fra Fjällräven bygger videre på teknologien bag Fjällräven Eco-Trail Jacket. Fjällräven Eco-Trail Jacker er blandt andet kåret som markedets mest miljøvenlige produkt. Dertil har jakken vundet priser for sin funktionalitet, og disse funktioner og egenskaber er blevet forbedret i Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket.

Ved at være vandtæt, åndbar og fleksibel, tilbyder jakken gode muligheder for brug under skiftende vejrforhold. Det betyder du vil blive holdt tørt når det regner, tempereret under skiftende temperaturer, og uden at gå på kompromis med fleksibilitet og funktionalitet.

Få disse gode fordele med en Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket:

  • Vandtæt
  • Åndbar
  • Let
  • Fleksibel
  • Alsidig

Køb din Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket her