Outdoor skuldertaske – Pacsafe Stylesafe Tyverisikret Skuldertaske

Den smarte, praktiske og tyverisikrede skuldertaske, er det perfekte valg af outdoor skuldertaske. Meget praktisk og innovativ skuldertaske, med smart funktion der gør det muligt at omdanne den til en rygsæk. Perfekt til transport af diverse genstande og udstyr både til outdoor og i hverdagen.

Køb din Pacsafe Stylesafe Tyverisikret Skuldertaske her

Outdoor skuldertaske

Smart og innovativ outdoor skuldertaske

Med det smarte og innovative design får du en kombineret skuldertaske og rygsæk. Den smarte lynlåsfunktion på remmen kan lynes op, så skuldertasken kan bruges som en rygsæk. Det gør den smart, praktisk og meget alsidig, da du kan bære rundt på tasken som du ønsker, og når der er behov for det.

Dertil er der i designet lavet en smart tyverisikring, der giver mulighed for at spænde skuldertasken fast om kroppen. Du kan også spænde skuldertasken fast til et bord eller andet, så du kan beskytte din skuldertaske mod tyveri. Det er en meget praktisk og smart funktion, hvis du benytter din skuldertaske meget i det offentlige rum.

Et oplagt valg af outdoor skuldertaske til dig der er meget udendørs, og har brug for ekstra plads på rejsen eller turen, eller som har brug for at have få genstande og udstyr med dig rundt. Perfekt til både udendørs aktiviteter i naturen og til brug i hverdagen, når du er på arbejde, studie eller i din fritid.

Få disse gode fordele med en Pacsafe Stylesafe Tyverisikret Skuldertaske:

  • Kombineret skuldertaske og rygsæk
  • Stor alsidighed
  • Ekstra god tyverisikring

Køb din Pacsafe Stylesafe Tyverisikret Skuldertaske her