Outdoor sovepose – Haglöfs Tarius Lite +8

Den bedste outdoor sovepose får du med en Haglöf Tarius Lite +8, der er en let og kompakt sovepose. Ideel til de lunere nætter, samt de koldere nætter, hvor den giver god isolering og varme. Den lille størrelse og lette materialer, gør den velegnet at have med på oppakningen, når du skal ud og overnatte i den frie natur.

Køb din Haglöfs Tarius Lite +8 her

Outdoor sovepose

Outdoor sovepose til alt slags friluftsliv

Denne outdoor sovepose er ideel til alt slags friluftsliv. Det er uanset om det er til camping, vandreturen, overlevelsesturen eller andre former for ture i den frie natur. Her vil soveposen holde dig varm på de koldere nætter, og tempereret på de lidt lunere nætter. Sammenholdt med den lave vægt og lette oppakning, er denne sovepose det ideelle valg til overnatning i naturen.

Den ydre del på soveposen består af tætvævet 50 Denier Polyester Ripstop, der er både vandafvisende og åndbar. Du vil dermed være helt beskyttet mod fugt, og er samtidig sikker på, at du vil holde den rette temperatur. Det gør den perfekt til det nordiske klima, hvor der både er kolde og lune nætter.

Få disse gode fordele med en Haglöfs Tarius Lite +8 sovepose:

  • Helårsbrug
  • Vandtæt
  • Temperaturregulerende
  • Let

Køb din Haglöfs Tarius Lite +8 her