Outdoor bålstarter – Gerber Fire Starter

En bålstarter er essentielt udstyr til outdoor, hvis man ønsker nemt at kunne tænde bål. Med en Gerber Fire Starter får du den bedste bålstarter, som vil gøre det nemt at starte bål under alle forhold. Bålstarteren består af kompakt stål af to dele, der er samlet med en snor. Perfekt at have med i oppakningen, når du skal på tur i naturen og lave bål.

Køb din Gerber Fire Starter her

Outdoor bålstarter

Uundværlig outdoor bålstarter til bål i naturen

Det sidste man vil kæmpe med når man er ude i naturen er bålet, og med en bålstarter bliver det ikke nemme at få gang i bålet. Det gør en bålstarter til en essentiel outdoor gadget, hvis du gerne vil tænde bål, når du er på tur i naturen. Med en bålstarter kan du være sikker på, at du kan få startet bålet under alle forhold.

Denne Gerber Fire Starter er designet til rigtig outdoor brug, da den består af kompakt stål i to dele. Disse to dele er samlet i en snor, der kan bindes fast til tøjet eller oppakningen. Bålstarteren vejer kun 73 gram, og har også en nødfløjte på op til 100 decibel. Alt i alt den perfekte bålstarter, til at lave bål i naturen.

Få disse gode fordele med en Gerber Fire Starter:

  • Kompakt stål i to dele
  • Samlet i en snor
  • Vejer kun 73 gram
  • Perfekt at have fast på tøjet eller i oppakningen

Køb din Gerber Fire Starter her