Outdoor lygte – Storm 450 Headlamp

En Storm 450 Headlamp er med sine mange gode egenskaber det ideelle valg af outdoor lygte. Blandt de bedste egenskaber er den høje lysstyrke, nem justering af lysstyrken, samt mange gode indstillinger der tilbyder mange forskellige anvendelsesmuligheder. Dertil er lygten vandtæt ned til 1 meter, og kan dermed modstå alle slags vejrforhold. De mange gode egenskaber gør lygten velegnet til at slags outdoor.

Køb din Storm 450 Headlamp her

Outdoor lygte

Smart og praktisk outdoor lygte

Med en Storm 450 Headlamp får du alle de egenskaber og funktioner, som man får brug for af en outdoor lygte. Modstandsdygtig overfor alle slags vejrforhold, og en høj lysstyrke der sikrer, at man altid kan lyse op i selv de mørkeste forhold. Smart og praktiske pandelampe, der gør at man har hænderne fri, så man kan bruge hænderne til andre formål.

Lygten har mange forskellige indstillinger såsom dæmpning, strotoskop, fuld styrke i nærheds- og afstandstilstande, samt mange andre gode egenskaber. Lygten er dertil nem at betjene, og som gør det nemt at indstille på lysstyrken og tilgå de mange forskellige indstillinger. Alt i alt en meget smart og praktisk pandelampe, der giver mange gode anvendelsesmuligheder i naturen og til udendørs brug.

Få disse gode fordele med en Storm 450 Headlamp:

  • Høj lystyrke
  • Mange indstillinger
  • Nem betjening
  • Meget praktisk

Køb din Storm 450 Headlamp her