Outdoor sav – Gerber Freescape Camp Saw

Gerber Freescape Camp Saw er det ideelle valg af outdoor sav, da du får en solid foldesav, der er let og nem at have med i oppakningen. På trods af sin lave vægt er saven meget robust, hvilket tydeligt mærkes når du gør brug af den. Velegnet til at save brænde til bålet, eller til andre behov når du opholder dig udendørs. Få alt hvad du behøver med denne fantastiske foldesav fra Gerber, der er specialister i outdoor udstyr.

Køb din Gerber Freescape Camp Saw her

Outdoor sav

Meget praktisk outdoor sav

Gerber er kendt for deres specialiserede outdoor udstyr, og denne smarte og praktiske foldesav er ingen undtagelse. Ved at kunne foldes sammen vil saven ikke fylde meget, og med de lette materiale, er den perfekt at have med i oppakningen. Nem at folde ud og tage i brug, gør den meget praktisk til enhver udendørs aktivitet.

Saven er eksempelvis perfekt til at save brænde, og kan save træer på op til 11 cm i diameter. Med en længde på blot 30,5 cm, og med en vægt på kun 485 gram, er denne økse den perfekte outdoor sav. Sammenholdt med foldemekanismen får du alt hvad du behøver af en sav, uanset hvad slags outdoor eller friluftsliv der er tale om.

Få disse gode fordele med en Gerber Freescape Camp Saw:

  • Foldesav
  • Let
  • Praktisk
  • Robust

Køb din Gerber Freescape Camp Saw her