Outdoor skovl – Gerber Folding Spade

En outdoor skovl skal være robust og stærk, men samtidig smart og praktisk, så den er nem at have med i oppakningen. Alt dette får du med en Gerber Folding Spade, der er en sammenklappelig feltspade. Gerber er specialister i outdoor udstyr, og denne praktiske feltspade er ingen undtagelse, når det kommer til fantastisk outdoor udstyr. Robust, let og praktisk skov at have med i oppakningen.

Køb din Gerber Folding Spade her

Outdoor skovl

Robust og praktisk outdoor skovl

Gerber er specialister i outdoor udstyr, og denne outdoor skovl er som sagt ingen undtagelse. Når det kommer til oppakningen, gælder et om at have så let en oppakning som muligt. Derfor er denne Gerber skovl velegnet, da den både kan klappes sammen, så den ikke fylder meget, og fordi den er meget let. Alt sammen noget der gør den velegnet at have med i oppakningen, hvor den ikke vil fylde eller veje for meget.

På trods af sin lille størrelse og sammenklappelige funktion, er skovlen meget stærk og robust. Samtidig kommer skovlen med en smart savtakket side, der gør det nemt at save eller hakke rødder over. Skovlen består af aluminium og pulverlakering, der sikrer en stærk, robust og let skovl. Meget velegnet valg af skovl til dig der skal på vandreture, overlevelsesture eller lignende, og som ønsker en smart og praktisk skovl til oppakningen.

Få disse gode fordele med en Gerber Folding Spade:

  • Sammenklappelig
  • Let
  • Robust
  • Multifunktionel

Køb din Gerber Folding Spade her