Outdoor økse – Gerber Pack Hatchet

Gerber Pack Hatchet er designet til outdoor og friluftsliv. Det er den ved at være lille og kompakt, der gør den nem at have med i oppakningen, eller at spænde fast i bæltet. Et sikkert og veldesignet greb giver høj sikkerhed, og gummihåndtaget giver et sikkert greb og god komfort. Bladet på øksen er designet for optimal skarphed, og med en finish der gør den modstandsdygtig overfor korrosion. Ideelt valg af outdoor økse til alt slags outdoor og friluftsliv.

Køb din Gerber Pack Hatchet her

Outdoor økse

Smart og praktisk outdoor økse

Med denne outdoor økse får du et design, hvor der er tænkt på det praktiske. Øksen kan nemt pakkes i oppakningen, eller spændes fast i bæltet, hvilket gør den ideel til outdoor og friluftsliv. Her hjælper den lille størrelse og lette vægt gevaldigt, når det kommer til at bære rundt på øksen.

Grebet på øksen er i gumme, der giver et fast greb og god komfort, og håndtaget er med ergonomisk fingerriller. Det gør den nem og sikker at bruge. Således får du en lille, kompakt og let økse, der er perfekt til at hugge brænde med, eller til andet praktisk brug når du er ude i naturen.

Bladet er designet så det giver optimal skarphed, og belagt med en finish, der beskytter bladet mod korrosion. Alle disse gode kvaliteter gør Gerber Pack Hatchet til en outdoor økse i topklasse, og et rigtig godt valg til dig, der ønsker en smart og praktisk økse designet til outdoor og friluftsliv.

Få disse gode fordele med en Gerber Pack Hatchet økse:

  • Lille
  • Let
  • Kompakt
  • Praktisk

Køb din Gerber Pack Hatchet her