Outdoor reb og tov – Edelweiss Element

Edelweiss Element outdoor reb og tov er meget velegnet til alle slags forhold. Ideelt til let og moderat klatring, men kan også med fordel bruges til alpinklatring, overlevelsesture og lignende. Ekstra slidstyrke og maksimal vandresistens holder rebet tørt og let under krævende forhold, og sikrer den nødvendige styrke til enhver type klatring.

Køb dit Edelweiss Element reb her

Outdoor reb og tov

Alsidigt outdoor reb og tov

Med et Edelweiss Element reb får du et meget alsidigt reb, som kan bruges til alle slags formål. Ideelt til både klatring, sikring, topreb, rapelling og meget andet. De mange gode egenskaber og anvendelsesmuligheder, sikrer et meget alsidigt reb. Perfekt til dig der skal have et reb med i oppakningen.

Den gode vandresistens man får med et Edelweiss Element reb, betyder at rebet ikke bliver tungt under våde forhold. Det er meget praktisk, når man er afsted under våde forhold, og gerne vil have så let en oppakning som muligt. Den meget høje slidstyrke i rebet gør derudover, at der er tale om et meget sikkert outdoor reb. Alt i alt vil du med Edelweiss Element reb få det ideelle reb og outdoor udstyr.

Få disse gode fordele med et Edelweiss Element reb:

  • Alsidigt reb
  • Maksimal vandresistens
  • Høj slidstyrke
  • Ideelt til outdoor

Køb dit Edelweiss Element reb her