Outdoor spisesæt – Light My Fire MealKit BIO

Skal du på tur i naturen med overnatning, eller en længere tur der kræver mad og drikke undervejs, så får du brug for et outdoor spisesæt. Du får et smart og praktisk spisesæt med et Light My Fire MealKit BIO, der er designet og skabt til friluftsliv. Spisesættet er let og fylder ingenting, og passer perfekt til outdoor oppakning.

Køb dit Light My Fire MealKit BIO

Outdoor spisesæt

Nyd din mad og drikke med et outdoor spisesæt

Et outdoor spisesæt er essentielt udstyr til outdoor, hvis du planlægger flere overnatninger i naturen. Med et spisesæt vil det være nemt at indtage mad og drikke udendørs. Med dette spisesæt får du alt hvad du behøver til udendørs spisning, da spisesættet kommer med alt hvad du behøver. Du får følgende med: to tallerkner, krus, skærebræt, to bokse og en kombineret ske og gaffel.

Når du skal have dit spisesæt med i oppakningen, er det vigtigt det vejer så lidt som muligt. Samtidig er det også vigtigt, at spisesættet ikke fylder meget. Dette behov får du opfyldt med et Light My Fire MealKit BIO spisesæt, der et let og nemt at pakke i oppakningen. Du får dermed alt hvad du behøver af et outdoor spisesæt, når du er afsted flere dage i den frie natur. Det nemme valg af spisesæt for dig, der skal have mad og drikke, når du er ude i naturen.

Få disse fordele med et Light My Fire MealKit BIO spisesæt:

  • Komplet spisesæt
  • Lav vægt og fylde
  • Perfekt til oppakning

Køb dit Light My Fire MealKit BIO