Outdoor sko – Salomon X Ultra 4 GTX

Med et par Salomon X Ultra 4 GTX får du outdoor sko til både friluftsliv og hverdagen. Den gode pasform og komfort, samt det moderne og flotte design, sikrer den perfekte kombination mellem terrænsko og sko til hverdagen. Skoene er slidstærke, åndbare og 100% vandtætte, hvilket gør dem velegnede til alle typer vejr og terræn.

Køb dine Salomon X Ultra 4 GTX sko her

Outdoor sko

Outdoor sko til friluftsliv og hverdagen

Disse outdoor sko er ideelle til dig der vil have sko til allt slags terræn, og som samtidig ønsker mulighed for hverdagsbrug. Det flotte design og den gode pasform sikrer, at skoene føles som helt almindelige sko til hverdagsbrug. Samtidig sikrer de gode egenskaber i forhold til slidstyrke, åndbarhed og vandtæthed, at de egner sig til alle typer terræn og alt slags vejr.

Salomon X Ultra 4 GTX er en meget let sko. De lette sko, sammenholdt med de andre gode egenskaber, gør at du får nogle af de bedste outdoor sko på markedet. Vil du have det bedste af det bedste, så er disse sko lige noget for dig, hvad enten du er ude i naturen, eller om du bruger dem i hverdagen.

Du får en rigtig god pasform og komfort, som følge af de gode materialer. Du får blandt andet en Gore-Tex-membran og Ventilator Mesh, der sikrer 100% vandtæthed, og en rigtig god åndbarhed. Dertil er skoene forstærket, så du får en ekstra god beskyttelse.

Få disse gode fordele med Salomon X Ultrra 4 GTX sko:

  • 100% vandtæt
  • Åndbare
  • Slidstærke
  • Forstærkede

Køb dine Salomon X Ultra 4 GTX sko her