Outdoor oplader – Xtorm Solcelle Oplader

Denne vandtætte solcelle oplader er det perfekte outdoor udstyr, hvis du gerne vil have mulighed for opladning ude i naturen. Det store batteri og smarte solcelle panel vil sikre at du altid har strøm lige ved hånden. Vil du have mulighed for opladning i naturen, så er denne Xtorm Solcelle oplader det oplagte valg af outdoor oplader.

Køb din Xtorm Solcelle Oplader her

Outdoor oplader

Den perfekte outdoor oplader

Vil du gerne kunne lade din elektronik op på din tur i naturen, så er denne Xtorm Solcelle oplader det bedste valg af outdoor oplader. Du får således en vandtæt oplader, der med sit store batteri og solcelle panel, vil sikre at du altid kan oplade din elektronik. Det gør denne oplader til et rigtig godt valg, når du skal lade elektronikken op i naturen.

Opladeren vejer 366 gram og fylder ikke meget i oppakningen. Kommer dertil med et smart spænde, så den kan spændes fast i tøj og oppakning. Det stærke batteri og solcelle panel sikrer, at den oplader selv når det er overskyet. Med alle sine egenskaber er Xtorm Solcelle Oplader det bedste valg af oplader, til opladning af elektronik i naturen. Ideelt gadget til oplevelser i naturen.

Få disse gode fordele med en Xtorm Solcelle Oplader:

  • Solcelle opladning
  • Virker i overskyet vejr
  • Vandtæt og vandafvisende
  • Ideelt til outdoor

Køb din Xtorm Solcelle Oplader her