Outdoor spritbrænder – Whisperlite Universal Combo

Fra MSR får du denne fantastiske Whisperlite Universal Combo outdoor spritbrænder. Fødderne på denne spritbrænder er specialdesignede, og sikrer en meget stabil base. Perfekt til udendørs brug og i vanskeligt terræn. Spritbrænderen er lille og let, hvilket gør den praktisk at have med i oppakningen, og multifunktion sikrer, at du både kan bruge brænderen med sprit og gas. Essentielt udstyr til udendørs madlavning i naturen.

Køb din Whisperlite Universal Combo spritbrænder her

Outdoor spritbrænder

Smart og praktisk outdoor spritbrænder

Denne outdoor spritbrænder er skabt til outdoor og friluftsliv. Den er lille og let, hvilket er praktisk i forhold til, at den er nem at have med i oppakningen. Dertil er spritbrænderen designet med en stabil base, der gør at den vil stå stabilt, selv i mere vanskeligt terræn. Det gør spritbrænderen meget velegnet til outdoor og friluftsliv.

Over spritbrænderen kan du med et kogesæt, tilberede diverse madretter, og brygge varme drikke som kaffe og the. Det gør en spritbrænder til essentielt udstyr, hvis du planlægger flere dage i naturen. Her vil du med en spritbrænder og et kogesæt, kunne lave alt den mad og drikke du har brug for.

Få disse gode fordele med en Whisperlite Universal Combo spritbrænder:

  • Stabil base
  • Let og transportabel
  • Velegnet til outdoor og friluftsliv

Køb din Whisperlite Universal Combo spritbrænder her